Szabadi Sport Gravír Kft.

Érem- és serlegbolt, plakettek, sportdíjak, ajándéktárgyak

1148 Budapest, Kerepesi út 40.

(+36 1) 422-1778

sportgravir@t-online.hu

Fa plakett készítésFa plakett készítést rendeljen minőségi kivitelezésben! A plakett egyszerű, természetes anyaga a fa, ami kiemeli a plakett feliratát.

Egy plakettnek a falon van a helye vagy esetleg az íróasztalon kitámasztva is hirdetheti a feliratát. Egy ilyen tárgyból lehet díj, emlék vagy pedig valamilyen ajándék is. Rendezvényre ajánljuk sportdíjnak vagy akár ajándéktárgynak is.Több okból is sor kerülhet arra, hogy egy plakettet megrendeljenek, de mindig az a cél, hogy a plakett igényes legyen. Az alapanyagok között a legismertebbnek számít a fa. Az egyedi plakett készítést rendelje meg fából, ha fontos Önnek a természetes külsejű ajándéktárgy!

A fa gyönyörű, barna színekkel, természetes mintákkal, sima felülettel, meleg árnyalatokkal készül, amit méretre és formára vágnak. A fa plakett készítéshez mi már a kész plakettet tudjuk biztosítani. Az áruházunkban többféle elérhető plakett is van, amiknek a választékából a megfelelő méretűt és formájút azonnal meg tudja vásárolni. A fa plakett készítés lényege a gravírozás. A gravírozott szöveg a plakettre erősített fém lapra kerül, ami a konkrét alkalomra utaló dátumot és feliratokat tartalmazza. A gravírozás tartós, esztétikus és stílusban is az eseményhez illik.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha a  fa plakett készítéshez tapasztalt és precíz csapatot szeretne megbízni! A kész táblára az előzőleg egyeztetett szöveget gravírozzuk és a határidőre elkészült plakettet átadjuk a megrendelőnek. Minden fa plakett készítést úgy vállalunk el, hogy igényes, profi munkát végzünk és teljesítjük a megrendelő minden elvárását. Egy plakett mindig ajándékba, illetve elismerés jeleként készül, amit olyan helyre szánnak, ahol mindenki jól láthatja. Egy plakett tehát nem lehet selejtes, összecsapott és csúnya darab, hanem fontos az igényes kivitelezés.

Ha fa plakett készítésre van szüksége, akkor lépjen kapcsolatba a csapatunkkal! A honlapon közzétettük az elérhetőségeinket, amiken kérheti a gravírozáshoz és a plakett készítéshez kapcsolódó árajánlatot!

 

Copyright © 2011. olcsoweblap.org - Minden jog fenntartva. | Impresszum


Szabadi Sport Gravír Kft. | 1148 Budapest, Kerepesi út 40. | (+36 1) 422-1778 Kiváló minőségű sportdíjak - serleg, érme, plakett, valamint ajándéktárgyak. Gravírozás egyedi igények szerint 06-1/422 1778. Sport Gravír Serlegbolt https://sportgravir.hu/ logo

top