Szabadi Sport Gravír Kft.

Érem- és serlegbolt, plakettek, sportdíjak, ajándéktárgyak

1148 Budapest, Kerepesi út 40.

(+36 1) 422-1778

sportgravir@t-online.hu

Bélyegző készítés

Bélyegző készítés személyes igényekhez tervezve! Elkészítjük azt a terméket, amit csak Ön használhat, mert névre szóló!

A bélyegző használata minden hivatalos irat hitelesítéséhez nélkülözhetetlen. Az aláírás mellett a bélyegző által hagyott tintanyomat jelzi, hogy az illetékes személy a saját nevében vagy a cég nevében jóváhagyta a dokumentumban foglalt szöveget és annak tartalmát. Ez azt jelenti, hogy a bélyegzőt olyan gyakran kell elővenni, amilyen gyakran a szerződések és egyéb dokumentumok hitelesítésére csak szükség van. Az új bélyegzőket készíttesse el velünk!

Forduljon hozzánk bizalommal, amennyiben a bélyegző készítéssel kapcsolatos szolgáltatásunk érdekli és szüksége van egy megbízható csapatra a kivitelezéshez! A cégünkre nyugodtan rábízhatja a bélyegző készítést, mert garantáljuk, hogy elégedett lesz a kivitelezéssel és az új bélyegzőket probléma mentesen tudja majd használni.

A bélyegző készítés megrendelésének az egyik első lépése a vásárló döntése arról, hogy milyen fajta bélyegzőt szeretne. A bélyegzők sokfélék lehetnek, például zsebbélyegzők is. Ez a legkisebb fajta, ami valóban elfér egy táska vagy egy kabát zsebében is. Azoknak a vásárlóknak ajánljuk ezt a fajtát, akik irodán kívül is gyakran járnak például ügyfélhez, terepen is nyélbe ütnek üzletet és a bélyegzőre szükségük van, hogy bármikor kéznél legyen.

bélyegző készítés következő lépése a szükséges darabszámnak a meghatározása. Ha egyszerre több bélyegző készítését is megrendeli, akkor kedvezményben is részesülhet az ügyfél. Ez persze nem zárja ki annak a lehetőségét sem, hogy csak egy darab, új bélyegzőt rendeljen.

bélyegző készítés talán legfontosabb lépése a szöveg elkészítése. A dátum, cégnév alapvető adatok, amik a megtervezett méretben és elrendezésben kerülnek a bélyegző talpára. Végül már csak el kell készülni a megbeszélt határidőre és a frissen gyártott bélyegzőket elkezdeni használni.

Egyedi bélyegzőket készítünk cégeknek, egyéni vállalkozóknak rövid határidővel és korrekt áron.

Copyright © 2011. olcsoweblap.org - Minden jog fenntartva. | Impresszum


Szabadi Sport Gravír Kft. | 1148 Budapest, Kerepesi út 40. | (+36 1) 422-1778 Kiváló minőségű sportdíjak - serleg, érme, plakett, valamint ajándéktárgyak. Gravírozás egyedi igények szerint 06-1/422 1778. Sport Gravír Serlegbolt https://sportgravir.hu/ logo

top