Szabadi Sport Gravír Kft.

Érem- és serlegbolt, plakettek, sportdíjak, ajándéktárgyak

1148 Budapest, Kerepesi út 40.

(+36 1) 422-1778

sportgravir@t-online.hu

zuglói serlegbolt

zuglói serlegboltunk határidőre teljesíti az egyedi megrendeléseket! A gravírozott díjak a közelgő megmérettetésre gyönyörű formában elkészülnek.

A serlegek olyan győzelmi trófeák, amiket gyakran kapnak a győztes sportolók, akik a dobogóra lépnek. A helyezettek tárgyi nyereménye egy serleg vagy érem, amit csak a legjobbak kapnak meg a verseny végén. A díjkiosztón már ott kell sorakoznia a gravírozott díjaknak készen, és fényesre pucolva. A zuglói serlegboltunkból minden trófeát meg tud rendelni a szükséges mennyiségben.

Forduljon bizalommal a zuglói serlegboltunkhoz, ha a szervezésben oda jutott, hogy a versenyben legjobban teljesítő sportolók trófeáit kell beszerezni! A kollégáink örömmel segítenek minden ügyfélnek abban, hogy a serleg rendelés egy teljesen zökkenőmentes és kiszámítható folyamat legyen. Mindenekelőtt látogasson el a zuglói serlegboltunk honlapjára, ahol színes választék fogadja a megvásárolható serlegekből! A serlegek között megtalálhatóak a klasszikus modellek, de forgalmazunk prémium serlegeket, trófeákat is, valamint az olyan kiegészítők is külön megvásárolhatóak, mint amilyen a tábla vagy a serleg tető.

zuglói serlegboltunkban nem a vásárlás az egyetlen, amit el tud intézni, mert gravírozással kapcsolatos szolgáltatást is nyújtunk az ügyfeleknek. A serlegek készítése egy helyen elintézhető a vásárlással párhuzamosan. A gravírozáshoz csak a gravírozott szövegre van szükség és a megbeszélt határidőre átvételre készen sorakoznak a díjak a zuglói serlegboltunkban.

Ugyan a részvétel is számít és a győzelemhez vezető út fontosabb magánál a győzelemnél, de az a pillanat, amikor a győztesek a kezükbe veszik a díjakat, mindenki számára a legemlékezetesebb marad. Ezért is fontos, hogy a kiválasztott és gravírozott serlegek makulátlanok, fényesek legyenek. Mindezt biztosítjuk a vásárlóknak, akik megfizethető áron és szigorúan betartott határidőre kapják kézhez a trófeákat.

Kérjen árajánlatot serlegboltunktól gravírozásra a megadott elérhetőségeink egyikén!

Copyright © 2011. olcsoweblap.org - Minden jog fenntartva. | Impresszum


Szabadi Sport Gravír Kft. | 1148 Budapest, Kerepesi út 40. | (+36 1) 422-1778 Kiváló minőségű sportdíjak - serleg, érme, plakett, valamint ajándéktárgyak. Gravírozás egyedi igények szerint 06-1/422 1778. Sport Gravír Serlegbolt https://sportgravir.hu/ logo

top