Szabadi Sport Gravír Kft.

Érem- és serlegbolt, plakettek, sportdíjak, ajándéktárgyak

1148 Budapest, Kerepesi út 40.

(+36 1) 422-1778

sportgravir@t-online.hu

mechanikus-gravirozas.jpg

Mechanikus gravírozással a számok és betűk tartósan megmaradnak az anyagban. Ez a gravírozási eljárás valóban hosszú távra szól.

A gravírozást automatizált módon végzik el azok a műhelyek, ahol ezzel az eljárással foglalkoznak. A különböző alapanyagokba vésett feliratok, betűk és számok vagy minták két féle módszerrel készülnek el. Az egyik a hagyományosabb mechanikus gravírozás, a másik pedig az újkeletűbb lézer gravírozás. A lézeres változat a jellegénél fogva gyorsabban elkészül, valamivel könnyebb kivitelezni, viszont, ha igazán minőségi és tartós gravírozást szeretne valaki viszont látni a bőr, fa vagy fém felületen, akkor mindenképpen a mechanikus gravírozást ajánljuk.

mechanikus gravírozást ma már programozható cnc gépekkel végzik el. Ezek a kisebb méretben készülő marógépek képesek arra, hogy szinte bármilyen felületbe festékkel feltölthető véseteket készítsenek. A kő, a bőr, a plexi vagy az üveg sem akadály. A mechanikus gravírozást több féle célra is meg lehet rendelni. Ipari területen vagy a hétköznapokban is gyakori, hogy gravíroztatnak. A különféle alkatrészek jelölését tartósan a gravírozással lehet elkészíteni, amire kifejezetten a mechanikus gravírozást javasoljuk.

A hétköznapokban a magán megrendelők számára a díszítés, ajándékok, használati tárgyak feliratozása a jellemző, de a díjak, trófeák, emlék plakettek, bejárati ajtó vagy céges táblák feliratozása is egyszerűen kivitelezhető. A mechanikus gravírozás számítógéppel vezérelt eljárás, ami biztosítja a rendkívül precíz megvalósítást.

A gravírozni kívánt tárgyat egy satuba fogják, így rögzítik, hogy ne mozduljon el a művelet közben. Ez probléma lehet a törékeny, sérülékeny tárgyaknál, de gondos odafigyeléssel kivitelezhető a gravírozás. A mechanikus gravírozást speciális programmal vezérlik, ami a marótű mozgását irányítja, hőhatás nélkül.

A minőségi feliratozás, a tartósan megmaradó minta a mechanikus gravírozásnak köszönhetően jön létre. Ha érdekli a megrendelés, kérjen árajánlatot a honlapon szereplő elérhetőségeken!

Copyright © 2011. olcsoweblap.org - Minden jog fenntartva. | Impresszum


Szabadi Sport Gravír Kft. | 1148 Budapest, Kerepesi út 40. | (+36 1) 422-1778 Kiváló minőségű sportdíjak - serleg, érme, plakett, valamint ajándéktárgyak. Gravírozás egyedi igények szerint 06-1/422 1778. Sport Gravír Serlegbolt https://sportgravir.hu/ logo

top