Szabadi Sport Gravír Kft.

Érem- és serlegbolt, plakettek, sportdíjak, ajándéktárgyak

1148 Budapest, Kerepesi út 40.

(+36 1) 422-1778

sportgravir@t-online.hu

Serleg, érem, sportdíj raktárról - azonnali gravírozás


Fő profilunk a gravírozás specifikus területe; elsősorban a különböző sportesemények, versenyek díjazására alkalmas tárgyak készítésével, gravírozásával foglalkozunk. Vállalkozásunk 1990-ben indult Sport Gravír Gmk-ként.

 

Cégünk neve időközben változott, így 2010-től „Szabadi Sport Gravír Kft.” néven működik tovább. SERLEGBOLTUNK Budapest egyik legforgalmasabb részén, a Kerepesi úton található, nem messze a Stadion autóbusz- pályaudvartól. A serlegbolt előtt ingyenes parkolási lehetőség is adott bárki számára, mely nagyban megkönnyíti rohanó világunkban az üzletünk gyors elérhetőségét és a kényelmes vásárlást.

 

SERLEGBOLTUNK elegáns, szép környezetben várja vásárlóit, ahol termékeinkkel igyekszünk kielégíteni a sport szerelmeseinek díjazási igényeit, valamint mindenféle ajándékozási ötletre is megoldást tudunk találni.

 

Folyamatosan jelen vagyunk a különböző sportszakosztályok, sportszövetségek, sportklubok, kisebb sportközösségek életében, mivel jelentős szerepünk van a győztesek, illetve a helyezést elérő versenyzők díjazásában még vidéken is.

 

Különféle érmeink, serlegeink, plakettjeink, emléktárgyaink széles választékával, folyamatosan bővülő raktárkészlettel, hosszú évek óta állunk kedves vásárlóink rendelkezésére. Ezen kívül kiemelkedő szolgáltatásainkkal – lézer és mechanikus gravírozással - is segítünk még egyedibbé varázsolni termékeinket. Új szolgáltatásunk közé tartozik 2014 óta a színes hőtranszferes eljárás, mely – az eddigi tapasztalataink alapján – maximálisan elnyerte vevőink tetszését. Ezt az eljárást éremre, plakettre vagy akár tányérra is lehet kérni, mely színesebbé, eredetibbé teszi a szöveget.

 

A sok éves működésünk alapja a precíz, pontos – mindig a vásárló igényeit, érdekeit előtérbe helyező – erős szakmai háttérrel rendelkező tevékenységünk, ehhez persze sokban hozzátartozik, a sok éves tapasztalat és gazdag ötlettárunk is, mellyel ugyancsak segítjük vásárlóinkat.

 

Vevőorientált – nagy szakmai tudással rendelkező - csapat dolgozik a SERLEGBOLT-ban, mindenben készséggel állunk ügyfeleink rendelkezésére, úgy az ajándék megtervezésében, kiválasztásában, mint pedig a gravírozás szövegének megfogalmazásában is. Megrendelőink részére a kiválasztott termék gravírozásáról először látványtervet készítünk, melyet e-mailen elküldünk és csak az elfogadás után kezdjük el a gyártást.

 

Örömünkre szolgál, hogy az ország minden egyes területéről kapunk e-mailen vagy akár telefonon is megrendeléseket. Kérésre postai csomagban is eljuttatjuk - a megadott határidőre - vásárlóink rendeléseit. Szívesen segítünk egy-egy rendezvény díjainak kiválasztásában akár a weboldalunkról, telefonos egyeztetéssel vagy e-mailen keresztül is.

 

Serlegboltunkban mindenhez tökéletes minőségben, igényes kidolgozással juthat hozzá.

 

Tartozzon Ön is az elégedett vásárlóink csapatába, jöjjön el hozzánk vagy nézelődjön a honlapunkon, gyönyörködjön kínálatunkban, vásároljon fantasztikus termékeinkből és meglátja, hogy a legnagyobb elégedettséggel fog távozni üzletünkből és rendszeresen megrendelője lesz SERLEGBOLTUNKNAK!

 

Szolgáltatásaink, serlegboltunk kínálata:

  • lézer és mechanikus gravírozás sporteseményeken és egyéb versenyeken átadható díjakra (nyakba akasztható érem, plakett, serleg, sportfigura), valamint gravírozás egyedi alkalmakra, rendezvényekre (jubileumi emlékérme és díszdoboz, plakett, tányér, üveg díjak)
  • színes hőtranszferes nyomat (fémre, fára, üvegre, textilre)
  • érem gyártás (vert érme, öntött érme, plakett)
  • ajándéktárgyak gyártása (kitüző, kulcstartó, nyakkendő csipesz, stb.)
  • oklevelek (dekoratív, kitölthető formanyomatok)
  • bélyegző készítés (céges-, dátum-, és aláírás bélyegző)

Serlegbolt

Copyright © 2011. olcsoweblap.org - Minden jog fenntartva. | Impresszum


Szabadi Sport Gravír Kft. | 1148 Budapest, Kerepesi út 40. | (+36 1) 422-1778